BOSCH akumulatori

Bosch akumulatori - savremena vozila se opremaju sa sve više komponenti koje se pokreću na struju. Kvalitetno, pouzdano napajanje je od suštinskog značaja. Bosch akumulatori to garantuju.

Konstantno raste broj potrošača električne energije u modernim vozilima i posebnih zahteva u pogledu Start/stop sistema i rekuperacije kočione energije za vrhunske performanse akumulatora. Bosch S5 akumulator sa AGM tehnologijom isporučuje snagu potrebnu za česta pokretanja i zaustavljanja i pouzdano snabdeva elektronske uređaje u fazi zaustavljanja.

Vozači koji svakodnevno voze teretna vozila, poput kamiona od 40 tona ili autobusa, znaju da cene kvalitet. U programu rezervnih delova, tehnike za ispitivanje i servisiranja možete se osloniti na nas: Bosch je Vaš partner za auto-servis budućnosti. U modernim teretnim vozilima common rail sistemi su već odavno uobičajena pojava. To stvara ogroman potencijal za auto-servis, jer se i delovi dizel motora vremenom troše. Bosch nudi rešenja u obliku komponenti za common rail sisteme za gotovo sve proizvođače vozila. Teretna vozila privlače svojim velikim brojem pređenih kilometara i dugim vekom trajanja motora. Svoje klijente ćete pridobiti stručnim servisom i ekonomičnim održavanjem. Vaš pouzdani partner je - Bosch. Nijedno drugo ime nije tako usko povezano s razvojem i snagom sistema.

 

Ovlašćeni distributer Bosch akumulatora Trigema d.o.o. Beograd Srbija, Trigma d.o.o. Banja Luka i BH Trigema Bosna i Hercegovina