TEXACO Lubricants

Chevron je najveći svetski proizvođač baznih ulja Grupe II. Više od 60% svetske proizvodnje premium baznih ulja bazira se na Chevron tehnologiji. Kao jedna od četiri najveće svetske naftne kompanije, sa 50.000 zaposlenih, Chevron je i jedina integrisana, jedina koja pod kompletnom kontrolom drži kontinuirani kvalitet proizvoda. Pored sopstvene proizvodnje baznih ulja, aditiva i maziva, poseduje nalazišta nafte i sopstvene rafinerije za sve vrste naftnih proizvoda.


T- GROUP Holding, kao ovlašćeni uvoznik i distributer TEXACO motornih i industrijskih ulja i maziva, plasira bogatu paletu TEXACO Lubricants proizvoda na tržišta: Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i, preko poddistributera – Makedonije i Albanije.

Kompletan program koji naš Holding distribuira u zemlje Jadranskog regiona proizvodi se u Chevron rafinerijama (USA, Belgija i Holandija) i potpuno je identičan kvalitetu Texaco proizvoda koje Chevron plasira i prodaje na tržištima Zapadne Evrope.

U asortimanu su:

- sintetička, polusintetička i mineralna motorna ulja za putnička i teretna vozila, kao i vanputnu mehanizaciju
- ulja za menjače i diferencijale
- sva industrijska Texaco ulja (hidraulična, reduktorska, kompresorska, cirkulaciona, procesna, ulja za gumarsku industriju)
- mazive masti
- tečnosti za kočnice
- rashladne tečnosti

Bitno je istaći da naša Tehnička služba i Tehnička služba i Laboratorija Chevron lubricants, savetima i uvek dostupnim tehničkim preporukama doprinose kvalitetu i sigurnosti održavanja i eksploatacije Vaših vozila i opreme. Ustaljena je praksa da naši inženjeri korisnicima Texaco ulja pružaju stručnu pomoć i da su im na raspolaganju za svaku konsultaciju i rešenje eventualnog problema.

Naši inženjeri Vam pomažu u izboru odgovarajućeg Texaco maziva za određeni motor, odnosno za konkretan tip vozila ili mašinu, kao i pri određivanju optimalnih vremenskih intervala za zamenu ulja.