MIRKA – Brusni alati i materijali

Mirka Ltd je kompanija specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnih brusnih materijala. Osnovana je četrdesetih godina prošlog veka. Dugogodišnja ulaganja u istraživanja i razvoj rezultirala su značajnim povećanjem izvoza šezdesetih godina. Tada počinje veliki rast ove kompanije, izgradnja moderne fabrike i njeno konstantno internacionalno širenje i napredak.

MIRKA je danas moderna svetska kompanija, članica velike KWH grupe, u čijem sastavu posluje 40 kompanija širom sveta.

Poslovnu politiku Kompanije definiše stalna borba za poboljšanjima, sistematske investicije, pažljivo planiranje, mogućnost da se preuzme inicijativa i otvorenost ka novim i jedinstvenim rešenjima.

O PROIZVODIMA

Mirka Ltd u svojoj ponudi poseduje široki opseg brusnih materijala različite namene, kompletna rešenja za određene sisteme brušenja, dodatnu opremu i slično.

Proizvodi ove kompanije dobro su poznati po vrhunskom kvalitetu i izuzetnoj trajnosti. Proizvedeni su uz nadzor visokoprofesionalnog kadra u modernoj proizvodnji uz korišćenje naprednih metoda.

Ekološka efikasnost je glavna smernica pri odabiru sirovina za proizvodnju materijala i planiranje njihove buduće strukture.

U kompaniji MIRKA je rođena i uspešno realizovana ideja o sistemu brušenja bez prašine. Kao začetnik novog koncepta površinske obrade, uz konstantna ulaganja u razvoj i inovacije, Mirka je postavila visoke standarde za sve proizvođače prisutne na tržištu.

 

Trigma d.o.o. Banja Luka i BH Trigema Bosna i Hercegovina